Terug naar alle zorgverleners
Cees van der Woude

Cees van der Woude

Fysiotherapie | Heerhugowaard

Meer over: Cees van der Woude

Hallo!

Mijn naam is Cees van der Woude, mede-oprichter van het MS-Netwerk Alkmaar eo. Ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut en heb een fysiotherapiepraktijk in Heerhugowaard.

MS is een aandoening met veel verschillende aspecten. Daarom is het belangrijk dat dit netwerk er is, zodat verschillende zorgverleners nauw met elkaar kunnen samenwerken op dit gebied.

Met z’n allen proberen wij u met uw aandoening zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, waarbij fysiotherapie zich met name richt op het trainen van spieren en zorgen dat u zo goed mogelijk mobiel blijft. Als wij iets voor u kunnen betekenen staan wij voor u klaar!

Locatie: Cees van der Woude

Over MS Netwerk Alkmaar

De missie van het MS Netwerk regio Alkmaar is om de kwaliteit van behandeling van mensen met MS te optimaliseren. In 2016 kwam de vraag vanuit de MS verpleegkundigen Chantal van Vliet en Susan Veldman van het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar naar een netwerk waar verschillende zorgleners met affiniteit met MS aan konden deelnemen. Om via deze weg sneller contact te kunnen hebben met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten in de buurt. Maar ook om binnen die beroepsgroepen makkelijker overleg te kunnen plegen bij vragen of problemen met MS-patiënten. In 2017 ging het netwerk officieel van start en sindsdien wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de korte lijntjes met het ziekenhuis en de zorgverleners onderling.

[ lees verder ]

Voor patiƫnten

bekijk therapeuten

Voor therapeuten

aanmelden als therapeut