Terug naar alle zorgverleners
Lisanne Laan

Lisanne Laan

Ergotherapie | Den Helder

Meer over: Lisanne Laan

Werkregio/gebied: Den Helder tot aan Schagen en omstreken.

MS-gerelateerde  specialisatie/kennis:   

  • De  basisscholingen  van  het  MS-netwerk.   
  • Werkervaring van cliënten in de verpleeghuissetting (multidisciplinair)
  • Cliënten in 1e lijn met MS
  • Cursusdag MS Nieuw Unicum 2018

Werkervaring:
Sinds 2008 ben ik werkzaam als ergotherapeut in verschillende centra (van revalidatiecentrum tot ziekenhuis tot verpleeghuis en in de eerstelijn). Vanaf 2012 ben ik in dienst van Omring.

Momenteel ben ik voornamelijk werkzaam in de eerstelijn en de wet langdurige zorg, zo af en toe een revalidant. Mijn werkgebieden zijn MS, Parkinson (aangesloten bij parkinsonnet), chronische pijn/vermoeidheid en COPD.

Naast alle disciplines heeft Omring ook een neurologie verpleegkundige welke sinds kort MS geschoold is. bied: Den Helder tot Schagen, regelmatig aan huis behandelingen

Locatie: Lisanne Laan

Over MS Netwerk Alkmaar

De missie van het MS Netwerk regio Alkmaar is om de kwaliteit van behandeling van mensen met MS te optimaliseren. In 2016 kwam de vraag vanuit de MS verpleegkundigen Chantal van Vliet en Susan Veldman van het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar naar een netwerk waar verschillende zorgleners met affiniteit met MS aan konden deelnemen. Om via deze weg sneller contact te kunnen hebben met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten in de buurt. Maar ook om binnen die beroepsgroepen makkelijker overleg te kunnen plegen bij vragen of problemen met MS-patiënten. In 2017 ging het netwerk officieel van start en sindsdien wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de korte lijntjes met het ziekenhuis en de zorgverleners onderling.

[ lees verder ]

Voor patiƫnten

bekijk therapeuten

Voor therapeuten

aanmelden als therapeut