Terug naar alle zorgverleners
Renée Beemsterboer-Schoenmakers

Renée Beemsterboer-Schoenmakers

Fysiotherapie | Noord-Scharwoude

Meer over: Renée Beemsterboer-Schoenmakers

Mijn naam is Renée Beemsterboer-Schoenmakers en ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij een fijne dorpspraktijk in Noord-Scharwoude. Daar werk ik nu ruim 10 jaar en in die jaren ben ik steeds meer patiënten met MS gaan begeleiden. Dat varieert van mensen die af en toe met een klacht bij me komen, tot sportgroepen, tot aan huis behandeling indien nodig.

In 2016 was ik één van de kartrekkers van het MS netwerk omdat ik de korte lijntjes met andere zorgverleners voor MS-patiënten mistte en die met de MS verpleegkundigen. Het is fijn om te zien hoe we daar de afgelopen jaren verandering in hebben kunnen brengen.

Bij mij kunt u dus terecht voor 1 op 1 begeleiding van uw klachten, maar ook om onder begeleiding te werken aan kracht, conditie, balans en coördinatie. U kunt ook terecht bij mijn collega's Rick Molenaar en Diana Ligthart.

Locatie: Renée Beemsterboer-Schoenmakers

Over MS Netwerk Alkmaar

De missie van het MS Netwerk regio Alkmaar is om de kwaliteit van behandeling van mensen met MS te optimaliseren. In 2016 kwam de vraag vanuit de MS verpleegkundigen Chantal van Vliet en Susan Veldman van het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar naar een netwerk waar verschillende zorgleners met affiniteit met MS aan konden deelnemen. Om via deze weg sneller contact te kunnen hebben met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten in de buurt. Maar ook om binnen die beroepsgroepen makkelijker overleg te kunnen plegen bij vragen of problemen met MS-patiënten. In 2017 ging het netwerk officieel van start en sindsdien wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de korte lijntjes met het ziekenhuis en de zorgverleners onderling.

[ lees verder ]

Voor patiënten

bekijk therapeuten

Voor therapeuten

aanmelden als therapeut